Home

Αγαπητοί αναγνώστες ….

   στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό παραθέτω μια πρόταση για μια γρήγορη χρονικά επίσκεψη από 6 ημερών στις γειτονικές χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και συγκεκριμένα στις Δαλματικές Ακτές.

Η εκτίμηση και η εμπειρία μου μου είναι ότι για να βγει πιο άνετα το ταξίδι και να μπορέσετε πιο ξεκούραστα να θαυμάσετε τα κυριότερα αξιοθέατα και να γνωρίσετε έστω και λίγο τους ανθρώπους κάποια ήθη – έθιμα ή τοπικές εκδηλώσεις θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ημέρες.

Η πρόταση αυτή αφορά αναβάτες μοτοσυκλετών με την παρέα τους για την περιήγηση και εξερεύνηση κυρίως της Κροατίας αλλά και των γειτονικών κρατών όπως η Αλβανία, το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια.

Τα συνολικά χιλιόμετρα του ταξιδιού είναι γύρω στις 3000 έως 3400 ανάλογα τις τοπικές βόλτες που θα πραγματοποιήσετε.

Ένα ενδεικτικό κόστος καύσιμων είναι στα 600,00 € χωρίς να υπολογίζονται  τα επιπλέον έξοδα για ημερήσια γεύματα, αγορές αναμνηστικών – σουβενίρ, εισόδους σε θεάματα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Οι πληροφορίες και οι τιμές που αναφέρονται στο κείμενο ισχύουν την περίοδο σύνταξης του άρθρου (05/2013) και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Αυτές οι οδηγίες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς προγραμματισμού του ταξιδιού με την μοτοσυκλέτα σας. Ενδεχομένως να υπάρχουν αποκλίσεις ή διαφορές από τα τελικά αποτελέσματα των οδηγιών ή των χαρτών λογω κατασκευαστικών έργων σε δρόμους ή αυξημένης κυκλοφορίας, καιρικών συνθηκών, τροχαίων συμβάντων ή άλλων παραγόντων. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσαρμόσετε την διαδρομή σας κατάλληλα.

Πρέπει να υπακούτε σε όλα τα σήματα οδικής κυκλοφορίας ή τις προειδοποιήσεις που αφορούν την διαδρομή σας και προσπαθήστε να ταξιδεύετε κυρίως ημέρα ακόμα και αν χρειαστεί να ξυπνήσετε νωρίς το πρωί.

Όλοι οι αναβάτες ταξιδεύουν με δική τους ευθύνη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 

Αυτό το ηλεκτρονικό έντυπο είναι κοπιώδης εργασία του συγγραφέα που αποτυπώθηκε μετά από επιτόπια έρευνα και σημαντική χρήση βιβλιογραφίας. Όλο το περιεχόμενο του ταξιδιωτικού οδηγού, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών του εντύπου αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Andeli ® BikeTravel και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. 1PA280149

Συνεπώς, η Andeli ® BikeTravel και ο νόμιμος συγγραφέας Αντωνόπουλος Ηλίας Αντέλι, εκχωρεί στους χρήστες της ιστοσελίδας www.issuu.com ένα προσωπικό, χωρίς δυνατότητα μεταβίβασης και μη αποκλειστικό δικαίωμα και άδεια χρήσης του αναρτημένου ταξιδιωτικού με τίτλο «DalmatianExpress» / Δαλματικές Ακτές : μια γρήγορη περιήγηση στις Βαλκανικές χώρες με μοτοσυκλέτα»  σε έναν μόνο υπολογιστή, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αντιγράψουν, τροποποιήσουν, δημιουργήσουν παράγωγο έργο, πουλήσουν, εκχωρήσουν, εκμισθώσουν, παραχωρήσουν δικαιώματα στο παρόν άρθρο λόγω δανεισμού, ή με άλλο τρόπο μεταβιβάσουν οποιοδήποτε δικαίωμα επί του Λογισμικού.

 Πνευματικά Δικαιώματα © 2013, με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική αναπαραγωγή, εκχώρηση ή παραχώρηση χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα ή της Andeli ® BikeTravel ™ .


Η πρόσβαση και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας που φιλοξενείται το παρόν άρθρο υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της, τους οποίος παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά πριν επισκεφθείτε το
www.issuu.com

Για την πλήρη ανάγνωση της ταξιδιωτικής πρότασης παρακαλώ όπως ανατρέξετε στον παρακάτω σύνδεσμο …

http://issuu.com/andeli/docs/dalmatian_express_1

για εφαρμογές Android, smart phones, tablet, IOS … «σκανάρετε» το QR CODE για να διαβάσετε όλο το άρθρο

QR Code Andeli's Road Book, Dalmatian Coasts

QR Code Andeli’s Road Book, Dalmatian Coasts

Σε περίπτωση χρήσης ή προώθησης της φωτογραφίας, μη ξεχνάτε να αναγράφετε την αρχική πηγή:

Αντωνόπουλος Ηλίας Αντέλι

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s